O mně

Narodil jsem se v roce 1971 a už od malička mě vaření doslova fascinovalo. Protože profesionální gastronomie je procesem celoživotního vzdělávání, rozhodl jsem se krátce po dokončení studií na nic nečekat a vyrazit na zkušenou do zahraničí. Pracoval jsem tak v několika různých restauracích, například v Německu, Rakousku anebo Švýcarsku. Má poslední zahraniční praxe probíhala u samotného Daniela Bouluda v New Yorku. V současné době vedu nejen několik různých kurzů vaření, ale zajišťuje i catering na narozeninových oslavách či jen na setkání se s přáteli. Své zkušenosti dnes využívám jako šéfkuchař několika pražských restaurací. Mimo jiné mě můžete najít v Amade restaurant & café, v prostorách hotelu Pachtův Palác.

Mám dva syny (Jakuba *2006 a Jana *2008)

Něco málo z praxe

1993 -1994

Chef v hotelu Adria

1994 -1996

Chef de Partie v české restauraci St. Wenceslas Restaurant v Mnichově v Německu

1996 -1997

Chef de Partie v hotelu Mövenpick v Praze

1997 -1999

Sous Chef v hotelu Don Giovanni v Praze a v hotelu Bad Blumau v Rakousku

1999 -2000

Chef de Partie v pražském hotelu Radisson SAS

2000 -2001

Chef de Partie do hotelu Des Balancess v Luzernu ve Švýcarsku

2001 -2002

Chef de Partie v pražském hotelu Radisson SAS

2002 - 2010

šéfkuchař hotelu Le Palais v Praze

od 2004 - spolumajitel restaurace Sokool
od 2007 - spolupráce s Miele gallery Praha
od 2010 - šéfkuchař a majitel restaurace Amade v hotelu Pachtův palác
od 2012 - majitel jídelny Na pruhu

Spolupráce s televizí:
od 2010 - spolupráce s TV Nova na pořadu "Tescoma s chutí"

2012 – spolupráce s TV Prima na pořadu „Hostina za hubičku“
2012 – jeden z porotců soutěže "MasterChef" vysílané na televizích Nova a Markíza